Body-SDS

Vi er alle i dag omfattet af det, jeg kalder for Det Moderne Menneske, som konstant lader sig påvirke af forventninger fra os selv og vores omgivelser. Som menneske skal man være i balance med en bevidsthed om, hvem jeg er, hvad har jeg brug for og hvilken retning jeg ønsker i mit liv.

Det er denne balance din krop finder hen til i en Body-SDS behandling. Body-SDS er en forkortelse for Body Self Development´s System. Det er en terapi, hvor massage skaber det rum i din krop, hvor kroppen helbreder sig selv, både fysisk, psykisk og åndeligt. Jeg tager altid udgangspunkt i hele mennesket og lægger ikke kun fokus på det område af din krop, der gør ondt. Løsningen på det, der gør ondt, findes oftest andre steder i kroppen.

Mennesker kommer til mig med noget, der gør ondt i kroppen. Typisk har man gået med ondt i
nakken eller lænden eller skulderen eller et helt andet sted. Meget ofte hænger smerterne sammen
med hinanden således, at for at behandle en ømhed i lænden, ja så skal skuldrene og nakken også
løsnes op. Det at få løsnet dine muskler og led op gøres meget effektivt ved hjælp af dit dybe åndedræt. Det drejer sig om at give slip på det, der er spændt via dit dybe åndedrag.

Ligeledes kommer der sportsudøvere og får hjælp med at eliminere deres sportsskade. Læs mere hér, hvis du vil vide, hvad tilfredse klienter har at berette.

En behandling tager ca. en time og jeg har erfaring med at hjælpe og behandle menneskelige
problemer indenfor følgende områder:

Bevægeapparatet:

Ondt i ryggen og nakken, museskader, tennis- og golfalbue, løberknæ, kolde skuldre, ømme led, gigt, samt forstuvninger og fibersprængninger.

Kredsløbet:

Allergi, eksem, astma, smerter i nyrerne, galdesten, fordøjelsesproblemer, samt infektionssmerter.

Nervesystemet:

Følelsesforstyrrelser, stress, angst og traumer. Body-SDS er et behandlingssystem, der er udviklet gennem tre generationers erfaringer med at hjælpe mennesker med både fysiske og psykiske lidelser. Body-SDS stammer fra København og ledes i dag af 3. generation. Ønsker du at vide mere om Body-SDS læs her.

Prisen for en behandling pr. 1. januar 2020 er kr. 900,-
Se endvidere prisoplysninger under “Priser”.