Hvem er jeg?

Mit navn er Philipp Adam Dalsgård og jeg er født i 1963.
Jeg har arbejdet med mennesker siden 1993 i pædagogiske sammenhænge og som terapeut siden 2001.

Jeg er uddannet pædagog, Udviklings Kinesiolog og Body-SDS Terapeut og indgår i et klinik-fællesskab med en anden Body-SDS Terapeut.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i hele mennesket og bruger massagen og kropsterapien som redskab til at hjælpe mennesker med at forløse deres kropslige blokeringer. Mennesker er forskellige og skal således behandles forskelligt. Altid med ligeværdighed, naturligvis.

Som Licenstager hos Body-sds A/S forpligter jeg mig til minimum 16 timers efteruddannelse om året i Body-sds regi. Derudover søger jeg også læring og inspiration i andre personlighedsudviklende sammenhænge. Læs mere hér.

Min historie

Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg haft allergiske lidelser i form af eksem, astma og høfeber. Jeg blev behandlet efter flere forskellige medicinske metoder, lige indtil jeg i 1984 blev indlagt i 5 uger med eksem fra top til tå på Marselisborg Hospitals Hudafdeling i Århus. Det følgende år kom jeg kontinuerligt til kontrol på hospitalet med behandlinger og som forsøgskanin for nye behandlingsformer, men intet hjalp på længere sigt. Sygdommen kom igen.

Til sidst sagde den professor jeg var i konsultation hos: “Det er underligt med dig: du undgår det du ikke kan tåle og smører dig med det vi giver dig, og alligevel har du eksem. Det forstår jeg ikke”! Professoren smed altså opgivende håndklædet i ringen! Fra den dag forstod jeg, at jeg selv måtte gøre noget for at blive rask.

I 1985 besluttede jeg mig derfor at søge andre behandlingsformer end den etablerede naturvidenskabelige. Det har været en meget lang og selvindsigtsfuld rejse, hvor jeg har stiftet bekendtskab med stort set alle behandlingsformer indenfor det, der kaldes for “det alternative”. Undervejs er jeg stoppet op og har uddannet mig indenfor dét, som har hjulpet mig, og er blevet bevidst om, at fysisk sygdom oftest har sin oprindelse i ubearbejdede følelser, uhensigtsmæssige tankemønstre og ditto madvaner.