Filosofi

At være sundhedsformidler:

Lige siden jeg startede med at tage ansvar for mit liv og selv gøre en indsats for at blive rask, har jeg siddet overfor mange terapeuter og krænget mit liv ud, kommet til mange foredrag, deltaget i mange selvudviklingskurser og læst mange selvudviklingsbøger.

Alt sammen med det formål at bliver mere oplyst, har jeg fundet ud af. I starten var det selvfølgelig kun for at få et bedre helbred og følge dét, der interesserer mig. Nu kan jeg se, at den viden jeg har sat mig ind i, kan andre have gavn af få.

Det vigtigste tiltag et menneske kan tage på det fysiske ernæringsmæssige plan er at drikke vand fra en maskine der laver postevandet om til ioniseret basisk vand. Derved gør du din krop basisk i stedet for sur, som næsten alle mennesker er uden at vide det.

Et surt miljø har en pH-værdi på 0-7 og 7-14 når det er basisk.

Ioniseringsmaskiner er nyt i Danmark, bl.a. fordi vi er vant til at have mulighed for at drikke vand fra vores vandhaner. Vandhane vand er dog ikke så sundt som vi går og tror.

Der findes mange ioniseringsmaskiner på markedet. Jeg sværger til Kangen Water fra Enagic, da dette firma i 2012 og 2013 har som det eneste firma, der laver ioniseringsmaskiner, fået Guldmedalje for at være de mest pålidelige og robuste ioniseringsmaskiner i Verden. En pris som det uafhængige vandkvalitets forening WQA (Water Quality Assosiation) har tildelt.

KANGEN VAND

Kangen Vand er vand fra en lille maskine, der laver éns postevand om til ioniseret basisk vand, der er fyldt med antioxidanter. Maskinen laver vand i forskellige pH-værdier:

pH 8,5-9,5: basisk helbredende drikkevand, fyldt med antioxidanter

pH 7: rent drikkevand

pH 6: beaty vand til hud og hår

pH 2,5: desinficerende, der dræber salmonella, colli bakterier mm.

pH 11.5: affedter og bruges til at fjerne pesticiderester på frugt og grønt