Body-SDS, når alt andet ikke har hjulpet

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer, der fortæller mig, at det danske sundhedssystem ikke er
ret sundt. Det er de såkaldte alternative behandlingsformer, der har hjulpet mig til at få det godt og
til at indse mit eget ansvar for fortsat at være i stand til at have det godt.

Flertallet af den danske befolkning bruger alternative behandlingsformer, når der er noget, der ikke er som det kunne være. Enten som den eneste behandlingsform eller som supplement til det etablerede sundhedssystem.

Rigtig mange klienter kommer til mig efter de har prøvet så mange andre former for behandling uden den blivende virkning. Det er ikke alt jeg er i stand til at helbrede, men jeg har hørt det mange gange, at ”nu har jeg gået til psykolog så og så mange gange – og så har jeg bare været hos dig 1 gang og det gør forskellen”, eller ” effekten af en kiropraktor behandling varer ikke ret lang tid, så derfor kommer jeg her”. Grunden til dette er, at jeg har fokus på hele dig og ikke kun de symptomer du måtte komme med.

Kroppen er en fantastisk mekanisme og den er i stand til at helbrede sig selv, når begrænsningerne bliver synliggjort og erkendte, så du kan give den mulighed for en mere enkelt tilværelse og større følelse af frihed.